b&b Het Flier 

verzorgd genieten

de b&b

Logeren in b&b Het Flier is op adem komen in een luxe twee-kamer appartement met eigen ingang en privé sanitair. De gezellige b&b ligt in het voorhuis (weg voorlangs) waar vroeger een kruidenierswinkel was. De oude winkelkasten zijn bewaard en gecombineerd met modern design. Het Flier heeft 2 kamers en ligt geheel op de begane grond: een zitkamer met eettafel, zithoek en tv en een aparte slaapkamer met een heerlijk boxspring bed, extra lang. 

De moderne badkamer grenst aan de slaapkamer en heeft een rainshower, wastafel en toilet. Het ontbijt wordt aangeboden op de afgesproken tijd. Natuurlijk is er wifi en liggen er allerlei folders over wat er in de omgeving te beleven is. Een fietskaart hebben we ook voor u te leen. Binnen niet roken.

De beleving van de ligging is persoons afhankelijk. De ligging langs de weg is minder geschikt voor mensen die slecht tegen geluid kunnen. 

de omgeving

Op het kruispunt van natuur en cultuur is Het Flier een stijlvolle plek die dient als uitvalsbasis voor stedentrip, fiets- of wandelvakantie of gewoon even een dag en een nacht elders. Het Flier ligt bij Gorssel, tussen Deventer en Zutphen in. Beide Hanzesteden bieden een rijke diversiteit aan cultuur, architectuur, boutiques en restaurants. Het dorp Gorssel ligt op ongeveer 2 km en is bekend van museum More (modern realisme) en heeft diverse eetgelegenheden en winkeltjes.

Het Flier in vogelvlucht